Marketing

GRATIS Grote e-book giveaway!


Recentelijk zag ik een blogpost van Eric Ligman, Director of Business & Sales Operations bij Microsoft, waarin hij een nieuwe lijst van Microsoft e-books gratis ter beschikking stelt aan iedereen die er ook maar interesse kan in hebben.

Voor Eric Ligman is het niet de eerste keer dat hij zijn publiek een gunst doet met het weggeven van talloze e-books. Elk jaar doet hij een dergelijke – zoals hij het zelf noemt – Free Microsoft ebook giveaway extravaganza en dit jaar heeft hij nog meer titels toegevoegd aan zijn lijst dan de voorgaande edities.

In zijn blogpost vertelt hij zelf dat je als trouwe volger weet dat hij enkele jaren geleden gestart is met een heel eenvoudig idee: Een hoop gratis e-books, stap-per-stap gidsen en andere bronnen van informatie weggeven aan hun (Microsoft) klanten en partners over de hele wereld. In het eerste jaar werden er meer dan een miljoen e-books gedownload en dat aantal is alleen maar toegenomen doorheen de jaren, met meer dan 3,5 miljoen downloads 3 jaar geleden en nog veel meer vorig jaar. Zoals hieronder nog zal blijken, promoot hij ook om links naar zijn blog te delen met zoveel mogelijk mensen, dus vandaar dat ik jullie via deze weg ook op de hoogte kan brengen van deze actie.

Hij geeft overigens nog een paar antwoorden op enkele vragen die hij vaak te horen krijgt. Ik zal ze bij deze ook even omzetten naar het Nederlands.

1.Hoeveel exemplaren kan/mag je downloaden?

– ANTWOORD: Zoveel je maar wilt! Deze e-books worden GRATIS ter beschikking gesteld, dus download alstublieft alles wat je interesseert.

2.Wow, er staan er heel wat in de lijst. Is er een manier om ze allemaal tegelijkertijd te downloaden?

– ANTWOORD: Ja, een uitgebreide uitleg kan je vinden onder de lijst, onderaan de pagina.

3.Mag ik een link naar jouw post delen en anderen laten weten van deze actie?

– ANTWOORD: Ja, deel alstublieft het goede nieuws met iedereen waarvan je denkt dat er voordeel uit kan halen of baat bij kan hebben.

4.Ik weet dat je zei dat ze ‘gratis’ zijn, maar wat is het addertje onder het gras?

– ANTWOORD: Er is helemaal geen addertje onder het gras. Ze zijn werkelijk GRATIS. Beschouw dit als een ‘Dankjewel” om mijn blog te lezen en klant of partner van Microsoft te zijn.

5.Ok, ze zijn dus gratis en je moedigt ons aan om het te delen met anderen, mag ik dan ook een link naar jouw blog hier op sites zoals Reddit, FatWallet en andere promotie sites delen om het hen te laten weten, of is dat teveel gevraagd?

– ANTWOORD: Doe het alstublieft. Ik zou het zelfs aanmoedigen om een link naar deze post te delen op eender welke promotie site waarvan je denkt dat de gebruikers er baat bij zouden hebben om te weten van deze GRATIS e-books en bronnen die hier beschikbaar gesteld worden. Nogmaals, ik WIL miljoenen e-books GRATIS weggeven.

6.Zijn deze versies van de e-books na een tijdje niet meer geldig of onbeschikbaar voor gebruik?

– ANTWOORD: Nee, dit zijn volledige versies waarover je op eender welk moment kan en zal kunnen beschikken.

 

 

>>>> Klik hier om verder te gaan naar DE GROOTSTE MICROSOFT EBOOK GIVEAWAY <<<<

 

Indien je nog vragen zou hebben of problemen zou ondervinden, laat het mij gerust weten via de comments, via info@coemgenius.com of social media kanalen en ik help jullie met plezier. Veel leer- en leesplezier toegewenst!

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com